«Ξεσηκωμός» στην Μπενφίκα για τον... ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Σε ρυθμούς... ΠΑΟΚ κινούνται στην Μπενφίκα, καθώς οι δύο ομάδες θα δώσουν την πρώτη... μάχη για τα playoff του Champions League αύριο (21/08, 22:00), με το γήπεδο να αναμένεται σχεδόν γεμάτο.
Πηγή: sdna.gr
«Ξεσηκωμός» στην Μπενφίκα για τον... ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται από χθες (19/08) στη Λισαβόνα, θα αντιμετωπίσει αύριο (21/08, 22:00) τη Μπενφίκα στον πρώτο αγώνα των playoff του Champions League με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του θεσμού.

Στις τάξεις των φιλάθλων της πορτογαλικής ομάδας επικρατεί... ξεσηκωμός, καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Πορτογαλίας, αναμένεται πάνω από 55.000 κόσμος στο γήπεδο, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μία «κόλαση» προκειμένου να σπρώξει την ομάδα του προς τη νίκη.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στα προηγούμενα παιχνίδια των "αετών", τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος θα κατακλύσει το γήπεδο τη φετινή σεζόν, καθώς στα προηγούμενα δύο παιχνίδια η προσέλευση δεν έπεσε κάτω από τις 50.000.

Το "Ντα Λουζ" στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, έχει χωρητικότητα 65.647 θέσεις, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο.

Διαβάστε ακόμη...