Δύο προτάσεις για τον Κρέσπο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί εντυπωσιακά και στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μολονότι οι ανάγκες του ενόψει της νέας σεζόν ήταν λίγκες και συγκεκριμένες.
Πηγή: paok24.com
Δύο προτάσεις για τον Κρέσπο

Η σημαντικότερη, ενδεχομένως, ενίσχυση του Δικεφάλου είναι η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας, με πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να διαφυλάξουν τον περσινό κορμό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του οποίου το συμβόλαιο λήγει την ερχόμενη χρονιά είναι ο Άνχελ Κρέσπο και για τον Ισπανό υπήρξε τις προηγούμενες εβδομάδες έντονο ενδιαφέρον από την πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 Λα Κορούνια και Βαγιαδολίδ είναι δύο ομάδες που πρότειναν τριετές συμβόλαιο στον Κρέσπο με πολύ καλές οικονομικές απολαβές, θέλοντας να πείσουν τον Ισπανό να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Ο Κρέσπο, ο οποίος απολαμβάνει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ άμεσα ξεκαθάρισαν στον ποδοσφαιριστή ότι δε συζητούν κανένα ενδεχόμενο απομάκρυνσης του, καθώς θέλουν να παραμείνει στο ρόστερ.

Μάλιστα δεσμεύτηκαν πως θα αποδείξουν στην πράξη τη συγκεκριμένη βούληση τους, υποσχόμενοι να ανοίξουν τον Σεπτέμβρη την κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που από πλευράς του αναμένει και ο ίδιος ο Κρέσπο.

Διαβάστε ακόμη...