Αφίξεις Αμερικανών εν όψει προετοιμασίας

Πότε έρχονται οι Αμερικανοί του Δικεφάλου
Πηγή: paok24.com
Αφίξεις Αμερικανών εν όψει προετοιμασίας

Πέραν του νεαρού Ουίλιαμς που είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Αύγουστο αναμένονται και οι Πόουπ, Τζόουνς, Γκος και Χάτσερ.

Από Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τον Ηλία Παπαθεωδόρου να έχει μαζί του έως και σήμερα όλους τους Έλληνες παίκτες και το νεαρό Ουίλιαμς που εάν πείσει τον Έλληνα κόουτς θα υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο με το Δικέφαλο.

Πέραν αυτών όμως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν στη Θεσσαλονίκη και τους άλλους 5 ξένους της ομάδας, τους 4 Αμερικανούς και τον Μορέιρα από την Ανγκόλα. Εξ αρχής την Κυριακή 19 Αυγούστου αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι νέοι Τζαμάλ Τζόουνς και Μαλίκ Πόουπ στις 20:30. Οι δυο παίκτες θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και σταδιακά θα περάσουν και αυτοί από τις εργομετρικές εξετάσεις για τη νέα σεζόν.

Με μία μικρή καθυστέρηση θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη οι παλιοί του Δικεφάλου, ο Ουίλιαμ Χάτσερ και ο Φιλ Γκος. Ο περσινός ηγέτης του ΠΑΟΚ θα είναι στην πόλη μας στις 24 Αυγούστου, ενώ ο Χάτσερ θα προσγειωθεί στις 26 για την τρίτη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Μοναδική εκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι ο Μορέιρα που για να έρθει στην Θεσσαλονίκη θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσει το θέμα με τη βίζα του. Ο παίκτης είναι από την Αγκόλα και η ενημέρωση του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει εκεί ελληνική πρεσβεία και ο παίκτης θα πρέπει να μεταβεί στο Κονγκό για να διευθετήσει τα χαρτιά του και να εκδόσει την βίζα για την χώρα μας. Μόλις ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος τότε και ο Μορέιρα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Διαβάστε ακόμη...