«Αρνηθήκαμε πάνω από 30 προτάσεις για τον Πόντους»

Από paok24.com: Περισσότερες από τριάντα προτάσεις αρνήθηκαν ο Πόντους Βέρνμπλουμ και ο μάνατζέρ του, Καρλ Φάγκνερ, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο δεύτερος σε ιστοσελίδα της Σουηδίας.
Πηγή: paok24.com
«Αρνηθήκαμε πάνω από 30 προτάσεις για τον Πόντους»

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλές φήμες όταν ένας μεγάλος παίκτης, όπως ο Πόντους, αλλάζει ομάδα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και αρνηθήκαμε πάνω από 30 προτάσεις από συλλόγους όλου του κόσμου» τόνισε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του 32χρονου Σουηδού, που ερωτηθείς για το αν υπήρξαν συζητήσεις και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για νέο συμβόλαιο, αποκρίθηκε:

«Ήταν απλά φήμες. Η ΤΣΣΚΑ ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο της μαζί του, αλλά ο Πόντους το ξεκαθάρισε από την αρχή ότι ήθελε να αλλάξει ομάδα, μετά από 6,5 υπέροχα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ».

Σε ότι αφορά το γιατί τελικά ο Βέρνμπλουμ επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ο Φάγκνερ υπογράμμισε πως «ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έδωσε γενικά την καλύτερη εικόνα και είχε όλες τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Πόντους για τη νέα του ομάδα», ενώ διέψευσε τη φημολογία πως υπήρξαν διαπραγματεύσεις με την Γκέτεμποργκ.

Διαβάστε ακόμη...