Προς Άγκυρα ο Μουλέν

Από paok24.com: Ο Τιμπό Μουλέν δεν μπόρεσε να βρει ρόλο στον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου και πλέον είναι ήδη στην Τουρκία με προορισμό την Άγκυρα.
Πηγή: paok24.com
Προς Άγκυρα ο Μουλέν

Με δύο συμμετοχές στον ΠΑΟΚ και αυτές ως αλλαγή, αλλά και μία πολύ δύσκολη προετοιμασία ο Τιμπό Μουλέν είναι ήδη εκτός Ελλάδας για την εύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, χωρίς ακόμα να ξέρουμε εάν πρόκειται για πώληση ή δανεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 ο παίκτης είναι στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Άγκυρα. Εκεί θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της Ανγκαραγκουτσού η οποία φέτος ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία της γειτονικής χώρας, ενώ εκεί θα βρει και τον συμπατριώτη του Ρικάρντο Φατί που εκτός από τις ακαδημίες της Ρόμα είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη, μια σεζόν πριν τον υποβιβιασμό της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε και τις επίσημες τοποθετήσεις των δύο πλευρών για την πορεία της μεταγραφής ή του δανεισμού του παίκτη που μετά από 6 μήνες δεν μπόρεσε να μπει στο ήδη δομημένο γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου, αν και ήρθε σαν αντικαταστάτης του Γκόικο Τσίμιροτ.

Διαβάστε ακόμη...