Οι απαντήσεις του Βέρνμπλουμ

Αναμένεται σχόλιο και από τον Σουηδό για ότι έγινε τους τελευταίους μήνες
Πηγή: paok24.com
Οι απαντήσεις του Βέρνμπλουμ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι πρώτες δηλώσεις του Βέρνμπλουμ

Η μεταγραφή Βέρνμπλουμ διήρκησε... πάνω από τρεις μήνες. Η πρώτη κρούση του ΠΑΟΚ έγινε πριν τέσσερις μήνες!

Εξ' αρχής στον ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι έπρεπε να περιμένουν, μια και αυτή η μεταγραφική προσπάθεια, για έναν τέτοιο παίκτη, θα διαρκούσε πολύ. Εξάλλου και ο ανταγωνισμός από άλλες ομάδες, θα ήταν μεγάλος. Αυτό τονίζεται και σήμερα.

Η μεταγραφή που τελείωσε σήμερα, σημαδεύτηκε και από τις αρνητικές αντιδράσεις για το περασμένο ταξίδι του παίκτη, το οποίο δεν τελείωσε με επιτυχία. Αυτές οι αντιδράσεις έγιναν σαφώς αντιληπτές από τον Σουηδό και την οικογένειά του και πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα απαντήσει μέσα από την πρώτη συνέντευξη-παρουσίασή του που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο Βέρνμπλουμ που αντιλήφθηκε τι ενόχλησε αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ, έλεγε σήμερα από το πρωί ότι έχει ευθύνη να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη, για ένα ταξίδι που έγινε για να διευθετηθούν λεπτομέρειες της συμφωνίας που όπως λέει είχε αποφασίσει να υπογράψει.

Η παρουσίασή του θα γίνει (όπως και με τον Ακπόμ) με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον...

Ήδη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε όλη τη διαδικασία παρουσίασης με αυτή την πρώτη φωτογραφία στο instagram!

Διαβάστε ακόμη...