«Ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το θέμα Βέρνμπλουμ»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η υπόθεση της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Λούμπος Μίχελ.
Πηγή: paok24.com
«Ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το θέμα Βέρνμπλουμ»

Ο Σλοβάκος στάθηκε στις δυσκολίες μιας μεταγραφής επιπέδου Βέρνμπλουμ, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία πως το θέμα θα ολοκληρωθεί σύντομα.

«Για να φτάσεις στο τέλος μιας τέτοιας μεταγραφής είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ελπιζω πως όλα θα κυλήσουν καλά και θα ολοκληρώσουμε την συμφωνία πριν από το τέλος της εβδομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίχελ.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζόμπνιν, του οποίου δήλωσε θαυμαστής ενώ αναφορικά με το παιχνίδι στην Μόσχα, ανέφερε:

«Ηταν πολύ δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι κατάφερε να δείξει χαρακτήρα. Παίξαμε με καρδιά, οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που αποδείχθηκε σημαντικός παράγοντας και στα δύο παιχνίδια. Ασφαλώς η εξέλιξη του αγώνα επηρεάστηκε σοβαρά από την αποβολή του Λουίς Αντριάνο. Το να παίζεις με μειονέκτημα σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολο - ειδικά όταν πρέπει να σκοράρεις.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να περάσουμε την Σπαρτάκ Μόσχας και να φτάσουν στα πλέι οφ του Champions League. Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους. Ελπίζω να μπορέσουμε να περάσουμε τη Μπενφίκα και να παίξουμε φέτος στη φάση των ομίλων».

Διαβάστε ακόμη...