Όλη η Σουηδία γράφει για ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ!

Από paok24.com: Πρώτο θέμα ο σπουδαίος Σουηδός παίκτης και η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Όλη η Σουηδία γράφει για ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ!

Η άφιξη του Πόντους Βέρνμπλουμ στη Θεσσαλονίκη και το ρεπορτάζ του PAOK24 «παίζει» εδώ και λίγα λεπτά σε όλη τη Σουηδία. Όλα τα Μέσα ασχολούνται εκτενώς με την μεταγραφή που επίκειται, μια και ο Βέρνμπλουμ είναι και γι' αυτούς ένα πρόσωπο που απασχολεί έντονα.

Δείτε όλες τις αναφορές Σουηδικών Μέσων και διάφορα ρεπορτάζ που δίνουν μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση.

Ένα από αυτά τονίζει ότι ο Βέρνμπλουμ τελικά αρνήθηκε προτάσεις από Τουρκία, από την Φιορεντίνα, αλλά και από την Γκέτεμποργκ της πατρίδας του. Σε ένα άλλο υπάρχουν δηλώσεις (περασμένων ημερών) του εκπροσώπου του για τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή και τον ρόλο που έπαιξε στο προηγούμενο ταξίδι: «Οι πληροφορίες για τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένες. Είχαμε μια πολύ ωραία υποδοχή. Τόσο το club όσο και η πόλη δημιούργησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στον Πόντους και στη Νίνα».

Σε όλα –σχεδόν- τα ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα εισπράξει για τρία χρόνια 60 εκατομμύρια κορώνες, ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 5,7 εκατομμύρια ευρώ!

 

Διαβάστε ακόμη...