«Άσφαιρος» μετά από 283 ημέρες

Από sdna.gr: O ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε στη Μόσχα το 3-2 της Τούμπας απέναντι στη Σπαρτάκ και πανηγύρισε την πρόκριση στα play off των προκριματικών του Champions League, μετά το 0-0 στην Αtkritie Arena.
Πηγή: sdna.gr
«Άσφαιρος» μετά από 283 ημέρες

Το ματς με την Σπαρτάκ στη Μόσχα ήταν και το πρώτο για τον Δικέφαλο μετά από 283 ημέρες που δεν βρήκαν δίχτυα οι παίκτες του, παραμένοντας «άσφαιροι» για ένα ολόκληρο 90λεπτο.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε σε αγώνα, ήταν στις 5 Νοεμβρίου του 2017, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 1-0.

Έκτοτε οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν σε 31 ματς εντός και εκτός έδρας να σκοράρουν σε όλα, σημειώνοντας μέχρι και την αναμέτρηση στην Μόσχα 80 γκολ!

Ο... ανίκητος ΠΑΟΚ

​Ακόμη ένα εντυπωσιακό στατιστικό για τον ΠΑΟΚ, είναι και οι επιδόσεις που καταγράφει μέσα στο 2018, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει και την σχετική ενημέρωση μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ το 2018 μετράει μέχρι τώρα 22 νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με το συγκεκριμένο στοιχείο να είναι ενδεικτικό της ομάδας που έχει φτιάξει ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.

Διαβάστε ακόμη...