«Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα»

Από inpaok.com: Δήλωση για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, έκανε ο αντιπροέδρος της Σπαρτάκ, Νάιλ Ιζμαΐλοφ, στην ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου, σημειώνοντας ότι η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
«Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα»

Αναλυτικά η δήλωση του αντιπροέδρου της Σπαρτάκ:

«Χθες ο σύλλογος μας υπέστη μια οδυνηρή αποτυχία και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό γύρο των προκριματικών του Champions League. Ουσιαστικά, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, που ενώ είχαμε ένα πλεονέκτημα δύο γκολ, στο τέλος, δυστυχώς, ηττηθήκαμε με 3-2.

Στη Μόσχα, παρά την παράλογη αποβολή του Λουίζ Αντριάνο στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν αξιοπρεπής, ακόμη και με δέκα παίκτες παλέψαμε για τη νίκη. Οι παίκτες της Σπαρτάκ πολέμησαν ανιδιοτελώς, έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα.

Όσο για τον Λουίζ Αντριάνο, ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα και τους οπαδούς μας. Ωστόσο, αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έπληξε τον σύλλογο, για τον λόγο αυτό θα του επιβληθούν κυρώσεις.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την φάση των ομίλων του Europa League. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας και το προπονητικό επιτελείο θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους που έχουμε θέσει, να φτάσουν τουλάχιστον στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, ειδικά αν η υποστήριξη των οπαδών μας θα είναι τόσο ισχυρή και συναισθηματική όσο και στον χθεσινό αγώνας εναντίον του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...