Τελικός...μέχρι τον επόμενο!!!

Από toumbalibre1926.blogspot.gr: Τελικός για τον ΠΑΟΚ ...μέχρι τον επμενο! Απόψε παίζει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση κόντρα στην Σπαρτάκ, στη Μόσχα, όπου τον περιμένει δύσκολη βραδιά.
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.gr
Τελικός...μέχρι τον επόμενο!!!

Μια πολύ δυνατή, ποιοτικη ομαδα, που θέλει πάρα πολύ αυτή την πρόκριση, διαθέτει σκληρή-φανατισμένη έδρα και σκοπεύει να μπει για να τελειωσει τον ΠΑΟΚ.
Μιλαμε για εναν ΠΑΟΚ που δεν θα μπει για να κρατήσει το αποτέλεσμα και μετραει 27 νικες στα τελευταία 28 ματς, μια καλοκουρδισμένη ομάδα που έχει ταυτότητα και ξέρεις τι θα παρουσιάσει όπου και αν παίζει, ενα σύνολο προσωπικοτήτων, που δεν έχει πολλά να φοβηθεί...

Ούτε τους Ρώσους αντιπάλους που δεν φημίζονται και για τον δυνατό ψυχισμό τους στις δύσκολες στιγμές, ούτε τις έδρες τους. Όταν έχεις παίξει... πολεμικό παιχνίδι στο Ελληνικό πρωτάθλημα (ή στο κύπελλο) τι να σε φοβίσει οπου κι αν παιζεις στην Ευρώπη;

Με τη νοοτροπία που εχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ, ολος ο κόσμος πιστεύει πολύ στην ομαδα και σε μια νεα προκριση οπου οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Μπενϕίκα ή την Φενερμπαχτσέ(οι «αετοί» έχουν προβάδισμα μετά το 1-0 στη Λισαβόνα).

Συνυπολογιζουμε σε ολα αυτα την επιστροφη Βιεϊρίνια που δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους (η επιστροφή δίνει και μεγάλη ποιότητα στο «χτίσιμο» επιθέσεων από πίσω, αλλά και στο κράτημα μπάλας, όπως και στις εκτελέσεις στημένων) ο κορμός της ομάδας που έχει φτασει ως εδω είναι καλά και λύσεις υπάρχουν στον πάγκο για κάθε ενδεχόμενο...

Για να κερδίσεις σαφώς και πρέπει να σκοράρεις και για να είναι σίγουρος ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει περισσότερα από ένα γκολ,γι αυτο ο ΠΑΟΚ θα χρειαστει σιγουρα τον Αλεξανδρο του.

«Εμείς από πέρυσι το Νοέμβριο σκοράρουμε πάντα. Μόνο δύο φορές βάλαμε από ένα γκολ. Όλες τις άλλες από δύο και πάνω...» είπε ο Λουτσέσκου χθες το βράδυ χωρίς να ρωτηθεί. Ήταν φυσικό ότι έστειλε το μήνυμά του. Χρειάζεται γκολ ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται την αποτελεσματικότητα που είχε στη Βασιλεία και φυσικά θέλει και τύχη... Αλίμονο αν δεν έχεις τύχη σε μία τέτοια πορεία όπως αυτή που πραγματοποιείται το συγκεκριμένο καλοκαίρι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει λοιπον ϕανέλα βασικού στον Αντρέ Βιεϊρίνια που επέστρεψε στην αποστολή του Δικεϕάλου, με τον Πορτογάλο να παίρνει θέση και πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ετσι ο Χοσέ Κρέσπο θα αγωνιστεί ξανά στη ϕυσική του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα, με τον Ευγένιο Χατσερίδη που έπαιξε τόσο μέσα στη Βασιλεία όσο και στο πρώτο ματς επί της Σπαρτάκ να μένει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού δεν διαϕοροποιούνται θα είναι οι ίδιες όπως και στην Τούμπα,με τον Μαουρίσιο να ειναι έτοιμος να παίξει από την αρχη παρά το χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση προχθές και τον Καντουρι να δηλωνει ετοιμος να ξεκινησει και παλι.

Με σχηματισμό 4-2-3-1, οπως επιλέγει να αγωνίζεται ο Ρουμανος τεχνικος η ομάδα του, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί όπως ετοιμαζόταν στη ρεβάνς της Βασιλείας με τα πλάνα του τότε να αλλάζουν λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στην προθέρμανση ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Η Σπαρτάκ μετράει την απώλεια του Ιταλού στόπερ Μπογκέτι ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης. Οι «ασπρόμαυροι» πήγαν στη Μόσχα με στόχο τη νίκη αλλά τους κάνει και η ισοπαλία αϕού νίκησαν με 3-2 στον πρώτο αγώνα.

Από κοντά ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλοντας να δώσει... ενέσεις ηθικού στους παίκτες των Κυπελούχων Ελλάδας, αλλά και να τους δείξει την πίστη που έχει για την πρόκριση του Δικεϕάλου στην επόμενη ϕάση,είχε συνομιλία με τον προπονητή του Δικεϕάλου αλλά και εμψύχωσε με την παρουσία του τους ποδοσϕαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ ευχόμενος τους καλή επιτυχία και τονίζοντας τους πως πιστεύει σε αυτούς και θα παρακολουθήσει απόψε από κοντά τον αγώνα
Δρακοντεια τα μέτρα στη Μόσχα!

Οι Ρώσοι έχουν δώσει μεγάλη έμϕαση στο θέμα της ασϕάλειας στην Otkritie Arena, που βρίσκεται σε έναν τεράστιο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης και έχει χωρητικότητα 45.000 θέσεων,ενω θα βρίσκονται σήμερα εκει 150-200 οπαδοί του Δικεϕάλου,γι αυτο και υπάρχουν τοποθετημένοι ϕρουροί σε κάθε σημείο του γηπέδου που πραγματοποιούν αυστηρους έλεγχους σε όσους θέλουν να πλησιάσουν το στάδιο.

Διαβάστε ακόμη...