Ετοιμάζονται για νέους τίτλους!

Από inpaok.com: Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, ετοιμάζονται για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάνοντας την προετοιμασία τους. Σε αυτούς τους ρυθμούς κινείται και το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com
Ετοιμάζονται για νέους τίτλους!

Το τμήμα των τίτλων του Δικεφάλου, θέλει να συνεχίσει την αυτοκρατορία, που έχει χτίσει την τελευταία 15ετία, στοχεύοντας για άλλη μία χρονιά στο νταμπλ.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, σε μία πρώτη γνωριμία των νέων μεταγραφών, με τις καινούριες τους συμπαίκτριες, αλλά και το τεχνικό τιμ.

Οι «ασπρόμαυρες" θα πατήσουν χόρτο την επόμενη μέρα, δηλαδή την Δευτέρα (20/8), στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνησή τους.

Η ομάδα του Δικεφάλου, έχει ανακοινώσει πως εκεί θα γίνονται οι προπονήσεις την φετινή σεζόν, ενώ η διοίκηση του τμήματος «παλεύει", να κάνει και έδρα, για τους επίσημους αγώνες τον συγκεκριμένο χώρο, με την ΕΠΟ, να έχει τον τελευταίο λόγο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ, δεν θα αγωνίζεται στην Τριανδρία, αλλά εάν δεν καταφέρει να έχει έδρα, τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, θα έχει κάποιο άλλο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και όχι πλαστικό.

Διαβάστε ακόμη...