Με Βιεϊρίνια και... συνταγή Τούμπας η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ όχι μόνο συμμετέχει στην αποστολή του Δικεφάλου, αλλά θα βρίσκεται κανονικά και στην αυριανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Με Βιεϊρίνια και... συνταγή Τούμπας η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Μία μόλις αλλαγή θα έχει η αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ, στο αυριανό (20:30, Epsilon TV) αγώνα, κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει φανέλα βασικού στον Αντρέ Βιεϊρίνια που επέστρεψε στην αποστολή του Δικεφάλου, με τον Πορτογάλο αμυντικό να παίρνει θέση και πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η διαφοροποίηση αυτή θα φέρει και πάλι τον Χοσέ Κρέσπο στη φυσική του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα, με τον Εβγέν Χατσερίντι να μένει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού δεν διαφοροποιούνται θα είναι οι ίδιες όπως και στην Τούμπα. Ο σχηματισμός δεν αλλάζει το 4-2-3-1, είναι σταθερά ο τρόπος που επιλέγει για να αγωνίζεται η ομάδα του με τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια της εστίας και τον Λέο Μάτος να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μαουρίσιο που είναι ΟΚ θα αποτελέσει το δίδυμο στα χαφ μαζί με τον Κάνιας, ενώ η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αποτελείται από τους Λημνιό (δεξιά), Ελ Καντουρί (αριστερά) και τον Πέλκα (επιτελικός) με τον Πρίγιοβιτς να είναι και πάλι ο μοναδικός προωθημένος.

Διαβάστε ακόμη...