«Ο ΠΑΟΚ, η Ευρώπη και τα διαρκείας»

Από forza: Μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας χρόνιας με στόχο την κορυφή.
Πηγή: forza
«Ο ΠΑΟΚ, η Ευρώπη και τα διαρκείας»

Ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ αλλά και της ΕΣΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε στη FORZA Plus και αναφέρθηκε τόσο στο εξαιρετικό ρόστερ της ομάδας, όσο και στην ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά:

«Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών. Και αυτό το λέω όχι μόνο με βάση την ποιότητα των παικτών που ήρθαν και παρέμειναν στην ομάδα, αλλά κυρίως με το βάθος που έχει αποκτήσει το ρόστερ τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, που «κουβαλάνε" τίτλους, έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και είναι σε θέση να καλύψουν περισσότερες από μία θέσεις».

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις είναι αδιαπραγμάτευτοι. Το φετινό ρόστερ όμως δημιουργεί φιλοδοξίες και για την Ευρώπη.

«Στο Champions League δε θα θέλαμε να βάλουμε ψηλά τον πήχη. Θα πρέπει να περάσουμε τη δοκιμασία των προκριματικών, επομένως ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους και να περάσουμε στα νοκ-άουτ ματς. Στο CEV Cup όμως, θα μπορούσα να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα βρεθούν στα τελικά».

Όπως είναι αναμενόμενο οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού έχουν προκαλέσει... δίψα στον «ασπρόμαυρο» κόσμο και κάτι τέτοιο φαίνεται ήδη από την κίνηση στα διαρκείας που φέτος πηγαίνουν για ρεκόρ!

«Το ποσοστό που έχει πωληθεί φέτος, αγγίζει ήδη τον προπέρσινο αριθμό. Νομίζω ότι άνετα θα γίνει ρεκόρ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξοδεύουν κάθε χρόνο ένα σεβαστό ποσό για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι οι τιμές τους φέτος ξεκινούν από τα 50 ευρώ».

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών λόγω της συμμετοχής των Big-4 (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού), αλλά και σταθερών δυνάμεων όπως ο Ηρακλής, ο Φοίνικας Σύρου κ.α. Ωστόσο, όλο αυτό δημιουργεί και ένα μεγάλο «στοίχημα» για το ελληνικό βόλεϊ με τον Κ. Παϊσιάδη να εξηγεί:

«Είναι μία ευκαιρία και για τη Λίγκα και για το ελληνικό βόλεϊ να δείξει ότι σαν άθλημα υπερισχύει όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Να μην υπάρχουν δηλαδή παραγοντικές ακρότητες, παράπονα για τη διαιτησία και γενικότερα τακτικές που θα οδηγήσουν στην ποδοσφαιροποίηση. Εκεί λοιπόν πρέπει να στραφεί η προσοχή της Λίγκας».

Διαβάστε ακόμη...