«Άναψε πράσινο ο Σαββίδης»

Από paok24.com: Τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος σε ότι έχει να κάνει με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ρεπορτάζ ρώσικης ιστοσελίδας πρόσθεσε ένα ακόμα κρίκο στη μεγάλη "αλυσίδα" που αφορά τον Σουηδό χαφ και το ενδεχόμενο να φορέσει τα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
«Άναψε πράσινο ο Σαββίδης»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "Sport-express.ru" υποστηρίζει πως ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την έγκρισή του για τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και έτσι ο Σουηδός μέσος είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να εξασφαλιστεί στον απόλυτο βαθμό αυτή τη φορά και έτσι οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν ακόμα προσκαλέσει τον Βέρνμπλουμ να έρθει στη Θεσσαλονίκη αλλά έστειλαν το συμβόλαιο να το υπογράψει, πριν μπει στο αεροπλάνο που θα τον φέρει ξανά στην Ελλάδα.

"Μόνο εάν υπογράψει ο Βέρνμπλουμ, θα πάρει πρόσκληση για να πάει στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστεί επίσημα από το κλαμπ. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι η μεταγραφή έχει καθυστερήσει αρκετές εβδομάδες" καταλήγει το κείμενο, πριν ο συντάκτης του υπογραμμίσει πως ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Σουηδό με ετήσιες απολαβές 1,8 εκ. ευρώ και πως ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχθεί αυτή την πρόταση και δείχνει επιθυμία να "μετακομίσει" στον Δικέφαλο.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ πάντως, τηρείται σιγή ιχθύος και δεν σχολιάζεται το παραμικρό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να μην θέλουν επουδενί να εκτεθούν σε περίπτωση που ο πρώην άσος της ΤΣΚΚΑ Μόσχας αποδειχθεί και αυτή τη φορά... αναξιόπιστος.

Διαβάστε ακόμη...