Οι τελευταίες ανάσες των παικτών

Από inpaok.com: Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει ο χρόνος για να ξεκινήσει με κάθε επισημότητα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τμήμα του βόλεϊ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/8) στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
Οι τελευταίες ανάσες των παικτών

Οι παίκτες του Δικεφάλου απολαμβάνουν τις τελευταίες τους ανάσες πριν ξεκινήσουν τα... ζόρια της νέας χρονιάς που θα είναι άκρως απαιτητική, καθώς στοχεύουν στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και μιας καλής πορείας στο CEV Champions League.

Ωστόσο, υπάρχουν και τρεις παίκτες των «ασπρόμαυρων» που θα ενσωματωθούν προς τα τέλη του Αυγούστου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα έχουν με την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπως είχαμε επισημάνει σε παλαιότερο ρεπορτάζ που είχατε διαβάσει μέσω του INPAOK.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να ξεκινήσουν αργότερα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σέρτζιου Στάνκου και οι τρεις από τους τέσσερις ξένους που διαθέτουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, από τη στιγμή που ο Ισραηλινός ακραίος, Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, μπορεί να δώσει το παρόν στα παιχνίδια της Εθνικής του απέναντι σε Λετονία και Εσθονία, επίσης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τέλος, όσον αφορά τους Χαβιέρ Χιμένεθ-Αλεξάνταρ Όκολιτς θα προπονούνται με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους (Κούβα-Σερβία) με τις δυο ομάδες να κάνουν και αυτές την προετοιμασία τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει την Κυριακή (9/9) σε Βουλγαρία και Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη...