Σαλπιγγίδης για ΠΑΟΚ, Σπαρτάκ και πρωτάθλημα!

Από thessports.gr: Συνέντευξη στο ThesSports.gr παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ σχολίασε και το ερχόμενο πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
Σαλπιγγίδης για ΠΑΟΚ, Σπαρτάκ και πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιο του για την αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας:

"Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και το μαρτυράνε τα γκολ που μπήκαν. Η Σπαρτάκ Μόσχας μας αιφνιδίασε με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε, αλλά η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή και γύρισε το παιχνίδι σε 20′. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά εμείς κρατάμε το καλό αποτέλεσμα που έχουμε".

Για τις δικές του αναμνήσεις από την επίσκεψη στην Ρωσία:

"Έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν είναι σίγουρα το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα αλλά δεν είναι το ίδιο παιχνίδι με τότε. Η Σπαρτάκ έχει πολύ καλή ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση."

Για το αν προτιμάει Μπενφίκα ή Φενερμπαχτσέ:

"Δεν γνωρίζω τα ρόστερ των ομάδων και δεν τις έχω παρακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας και δεν κοιτάει το μετέπειτα".

Για το ερχόμενο πρωτάθλημα:

"Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα κάνει πρωταθλητισμό και έχει ανέβει πολύ επίπεδο. Βέβαια υπάρχουν και οι ανταγωνιστές, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει προσθήκες και την ΑΕΚ να έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές πιθανότητες και ελπίζουμε να τα καταφέρει".

Διαβάστε ακόμη...