Τη λύτρωσε ο Ζε Λουίς και οι... κόκκινες κάρτες (video)

Από paok24.com:Ο Ζε Λουίς ήταν αυτός που λύτρωσε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της ρωσικής Premier League, κόντρα στην Ανζί, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 49' και με εννιά από το 68'.
Πηγή: paok24.com
Τη λύτρωσε ο Ζε Λουίς και οι... κόκκινες κάρτες (video)

Ο Καρέρα επέλεξε τον Καρέρα κάτω από τα δοκάρια, το Ρασκάζοφ στα δεξιά, το Ζιγκό με το Τζίκια στα στόπερ, τον Κομπάροφ αριστερά, το Γκλουσακόφ με το Ζομπνίν στον άξονα, με τον Ανί πιο μπροστά τους, δεξιά τον Τασάεφ, αριστερά τον Πρόμες και στην κορυφή το Ζε Λουίς.

Η Σπαρτάκ είχε κάποιες καλές προσπάθειες στο πρώτο μέρος με Τασάεφ, Πρόμες και Ζομπνίν, με έξι τελικές προσπάθειες (έναντι μηδέν των φιλοξενούμενων) και 80-20 κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να προηγηθεί.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49', η Ανζί έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Πόνσε έκανε ένα σκληρό φάουλ στο Γκλουσακόφ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από το 65' κι έπειτα, με την είσοδο του Λουίς Αντριάνο αντί του Ανί, ο Καρέρα προσπάθησε να κάνει πιο πιεστική την ομάδα του. Τρία λεπτά μετά, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μπελορούκοφ και στο 70', ήρθε η λύτρωση για τη Σπαρτάκ, με το Ζε Λουίς να κάνει το 1-0 και ουσιαστικά, με κεφαλιά έπειτα από προσπάθεια του Πρόμες και να καθορίζει το νικητή.

Για τη Σπαρτάκ έπαιξαν οι:

Μαξιμένκο, Ρασκάζοφ (Σαμέντοφ 56'), Ζιγκό, Τζίκια, Κομπάροφ, Γκλουσακόφ, Ζομπνίν, Ανί (Λουίς Αντριάνο 65'), Τασάεφ, Πρόμες, Ζε Λουίς (Ποπόφ 75').

Διαβάστε ακόμη...