Προς οριστική συμφωνία: Ο ΠΑΟΚ στη Νεάπολη!

Έρχονται οι ανακοινώσεις, όλο το ρεπορτάζ στο PAOK 24
Πηγή: paok24.com
Προς οριστική συμφωνία: Ο ΠΑΟΚ στη Νεάπολη!


Όλο το ρεπορτάζ για το γήπεδο στη Νεάπολη που θέλει ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ για τη νέα σεζόν, αποκλειστικά στο PAOK24.

Στις 07 Απριλίου, είχαμε αποκαλύψει μέσα από το PAOK24, την σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να μεταφέρουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ το τμήμα χάντμπολ των Ανδρών (σ.σ. μόνο) από την Μίκρα, στο ΠΕΑΚ Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Στις 12 Ιουνίου, καταγράψαμε μέσα από το PAOK24 τις αντιδράσεις που υπήρχαν από την ομάδα του Μακεδονικού και του ΣΑΠΚ.

Πλέον το θέμα έχει αρκετή εξέλιξη! Καταρχάς θα πρέπει να σημειωθεί πως πλέον δεν υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τον Μακεδονικό, αν και ακόμη χθες, άνθρωπος από τον εν λόγω σύλλογο προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Δικέφαλο ώστε μεταφέρει εκ νέου διάφορους προβληματισμούς...

Από εκεί και πέρα, ο ΣΑΠΚ το τελευταίο διάστημα έβγαλε μεγαλύτερη αντίδραση για την απόφαση του ΠΑΟΚ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για το σωματείο του Δήμου της περιοχής, με τμήματα μπάσκετ/βόλεϊ/κολύμβηση.

Ακόμα λοιπόν και το σωματείο ΣΑΠΚ που είναι του Δήμου, εξέφρασε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες έπεσαν στο... κενό.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PAOK24, η διοίκηση της Μίκρας έχει μεταφέρει στα εμπλεκόμενα σωματεία πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης και μόλις ξεπεραστούν κάποια μικρά εμπόδια, θα ανακοινωθεί η συμφωνία από τον Ερασιτέχνη.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δείχνει σεβασμό στα δυο σωματεία καθώς για να μην υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το θέμα των προπονήσεων, θα πραγματοποιεί δυο προγράμματα στο γήπεδο της Μίκρας.

Το παραπάνω αφορά μόνο για δυο προπονήσεις, οι αγώνες του Δικεφάλου αναμένεται να γίνουν ΟΛΟΙ στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πιο ΠΑΟΚτσήδικο μέρος της πόλης!

Σύντομα οι οριστικές εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...