Πλησιάζει ο Βέρνμπλουμ

Από sdna.gr: Είναι μία μεταγραφική περίπτωση που αν δεν δεις τον ποδοσφαιριστή να κρατάει τη φανέλα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύει το κλασικό όμορφα στημένο βίντεο – παρουσίαση, δεν μπορείς να πεις πως ολοκληρώθηκε.
Πηγή: sdna.gr
Πλησιάζει ο Βέρνμπλουμ

Το γεγονός είναι πως ΠΑΟΚ και Πόντους Βέρνμπλουμ διαπραγματεύονταν όλη την ημέρα χθες, αφού η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε πως αποδέχεται την βάση της συμφωνίας που πρότειναν οι Θεσσαλονικείς και θα μπορούσαν να πάνε στις λεπτομέρειες.

Αυτό που φαίνεται είναι πως οι δύο πλευρές είναι κοντά, όμως στον ΠΑΟΚ κρατάνε μικρό καλάθι γνωρίζοντας πως η πλευρά του παίκτη είναι κάπως ιδιότροπη και οι συζητήσεις δεν είναι απλές. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί το οτιδήποτε.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρχει οριστική εξέλιξη, με τις πιθανότητες πλέον να κλείνουν υπέρ της ολοκλήρωσής της, μιας και έχει αποδειχτεί πως όσο χρόνο και να κέρδισε ο ατζέντης του παίκτη ψάχνοντας καλύτερη από του ΠΑΟΚ, δεν βρέθηκε αυτή.

Ο ΠΑΟΚ δίνει στον Σουηδό μέσο τριετές κλειστό με ετήσιες αποδοχές στα 1,6 εκατ. ευρώ, νούμερο που προφανώς δεν το ανταγωνίστηκε καμία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Βέρνμπλουμ.

Διαβάστε ακόμη...