Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ για Σταμολάμπρου!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΕΟΚ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ στη διαμάχη με τον Ολυμπιακό που είχε ανακοινώσει στις 27 Ιουνίου την διεθνή γκαρντ Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, χωρίς τη συναίνεση του σωματείου που ανήκει.
Πηγή: sdna.gr
Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ για Σταμολάμπρου!

Κεραυνός εν αίθρια για τους ερυθρόλευκους που χάνουν, μέχρι τουλάχιστον την εκδίκαση στο ΑΣΕΑΔ, το δικαίωμα συμμετοχής της αθλήτριας καθώς όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ και ενημέρωσε τις δυο πλευρές, ο ΠΑΟΚ είχε το δίκιο με το μέρος του. Χωρίς τη συναίνεση του, δε μπορούσε ο Ολυμπιακός να υπογράψει την αθλήτρια και παράλληλα με την απόφαση αυτή δημιουργεί δεδικασμένο για το μέλλον.

Την... απόφαση της Επιτροπής πρόδωσε η ανακοίνωση της ΕΟΚ η οποία στις κλήσεις της Εθνικής Γυναικών, δίπλα στο όνομα της Σταμολάμπρου είχε το όνομα της ομάδας που ανήκει, δηλαδή του ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου, μέχρι νεοτέρας η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που στις 27 Ιουνίου είχε δημοσιοποιήσει την απόκτηση της Σταμολάμπρου κρίνεται άκυρη. Θεωρείται δεδομένη η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ και η οριστική απόφασή του αναμένεται σε περίπου δυο μήνες.

Σε περίπτωση που εκεί δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ, η αθλήτρια μπορεί να αγωνιστεί είτε στο εξωτερικό είτε μόνο στον ΠΑΟΚ εντός των τειχών...

Διαβάστε ακόμη...