Ο Λέο Ζαμπά για την Κορίνθιανς

Από inpaok.com:Σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο Λέο Ζαμπά, για την αγαπημένη του Κορίνθιανς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποτε στον σύλλογο που ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Πηγή: inpaok.com
Ο Λέο Ζαμπά για την Κορίνθιανς

Ο νεαρός εξτρέμ, μίλησε και για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του στην Βραζιλία, με τους οποίους διατηρεί ακόμη επαφή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Θα επέστρεφες στην Κορίνθιανς ή υπάρχουν άλλες ομάδες που θα ήθελες να παίξεις στη Βραζιλία;

«Έχω μεγάλη αγάπη για την Κορίνθιανς. Ήταν η ομάδα που άνοιξε τις πόρτες για εμένα. Όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί αύριο. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, μπορεί να το σκεφτώ. Όμως τώρα δεν υπάρχει στη σκέψη μου η επιστροφή στη Βραζιλία. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη και σκοπεύω να μείνω τουλάχιστον για δέκα χρόνια ακόμα».

Παρακολουθείς τις αναμετρήσεις της Κορίνθιανς τώρα που είσαι στην Ελλάδα;

«Είναι πολύ δύσκολο. Στην Ελλάδα όπως και στη Ρωσία υπάρχει διαφορά της ώρας. Συνήθως τα παιχνίδια της Κορίνθιανς είναι αργά το βράδυ. Έτσι δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω, αλλά είμαι πάντα σε επαφή με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Κορίνθιανς. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Με ποιους παίκτες της Κορίνθιανς διατηρείς καλές σχέσεις:

«Με αυτούς που ήμασταν μαζί από τις ακαδημίες. Με τον Εντρίνιο, αλλά και με τον Λέο Σάντος. Το Έμερσον Σέικ και τον Γκάμπριελ. Με αυτούς έχω τις πιο κοντινές επαφές».

Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Υπήρχε και το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Πόντε Πρέτα, όμως ο Θεός με ευλόγησε και αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ. Τα πάντα κύλησαν εξαιρετικά για μένα».

Διαβάστε ακόμη...