Τσαλόπουλος για Σαββίδη: «Το μεγαλύτερο... δώρο για ΠΑΟΚ και Μακεδονία»

Από sdna.gr:Σαν σήμερα, πριν από έξι ακριβώς χρόνια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και ο πρόεδρος του "ασπρόμαυρου" ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος, μιλάει για τον άνθρωπο που άλλαξε τον σύλλογο.
Πηγή: sdna.gr
Τσαλόπουλος για Σαββίδη: «Το μεγαλύτερο... δώρο για ΠΑΟΚ και Μακεδονία»

Έξι ακριβώς χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το SDNA με αφορμή αυτό το γεγονός, μίλησε με τον πρόεδρο του "ασπρόμαυρου" ΤΑΠ, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος μίλησε για τον άνθρωπο Σαββίδη και τις πράξεις του όλα αυτά τα χρόνια.

«Θεωρώ ότι μετά την ημέρα γιορτής της ίδρυσης του συλλόγου, σαν σημαντική ημερομηνία στην ιστορία του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να οριστεί και η ημερομηνία ανάληψης της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι η δεύτερη πιο σημαντική ημερομηνία για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ο πάτερ φαμίλιας της οικογένειας του συλλόγου. Οι ενέργειες του, τα λόγια του, δείχνουν την ξεκάθαρη αγάπη που έχει για το σωματείο και θεωρώ πως οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά μας» σχολίασε αρχικά.

Ερωτηθείς για την βοήθεια που έδωσε τον Ερασιτέχνη: «Ένας άνθρωπος ο οποίος πέρα από το ποδόσφαιρο, έχει βοηθήσει σημαντικά όλα τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Με την έλευση του στον σύλλογο σταθεροποιήθηκε η κατάσταση στον Ερασιτέχνη και έδωσε το δικαίωμα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και τους προέδρους των τμημάτων, να πορευτούν με μια σιγουριά, ώστε να μεγαλουργούν όλα τα τμήματα. Είναι το μεγαλύτερο... δώρο για τον ΠΑΟΚ και όλη την Μακεδονία».

Τέλος πρόσθεσε ότι: «Ο λαός λέει ότι μόνο τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν και αυτό το καρποφόρο για εμάς, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Με τον χρόνο όλοι θα διαψευστούν και θα κουρνιάσουν στο... καβούκι τους γι'αυτά που έλεγαν και είπαν. Δεν είναι τυχαίο τίποτα στη ζωή, οι ποντιακές καταβολές τον χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο Ιβάν Σαββίδη. Το πιο σημαντικό είναι ότι πολλά από αυτά που κάνει πέρα από το ποδόσφαιρο, δηλαδή που βοηθάει μικρά παιδιά με προβλήματα υγείας, δεν θέλει να... βγαίνουν προς τα έξω. Το έργο του είναι μεγάλο και όλοι το βλέπουν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα, είναι και το κοινωνικό του έργο σε όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...