«Γι αυτό κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας Όλεγκ Ρόμαντσεφ μίλησε για το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πρώην ομάδα του και στάθηκε κυρίως στα στοιχεία που έφεραν την ήττα για τους Ρώσους.
Πηγή: thessports.gr
«Γι αυτό κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Επίσης ανέλυσε και τον τρόπο που ηττήθηκαν οι Ρώσοι αλλά και το γεγονός πως κάποιοι βασικοί παίκτες έμειναν εκτός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μη συμμετοχή του Γκλουσάκοφ στο ματς της Τούμπας:

«Ήμουν έκπληκτος που έμεινε ο Ντένις σε αυτόν τον αγώνα στον πάγκο. Όμως την απάντηση στο γιατί έγινε αυτό, την ξέρει μόνο ο προπονητής. Νομίζω ότι αν ο Γκλουσάκοφ ήταν υγιής, η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του θα ήταν χρήσιμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για την χρησιμοποίηση πολλών νεαρών:

«Σε θέματα καταρτισμού της ενδεκάδας, ο προπονητής είναι πάντα σε κίνδυνο. Αλλά μόνο αυτός γνωρίζει την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή του . Ίσως ο Καρέρα ήθελε να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, σε τέτοιο επίπεδο. Αν και συνήθως σε αυτούς τους αγώνες ποντάρεις σε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ της Σπαρτάκ».

Για τα τρία γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ:

«Δεν έφταιξε μόνο η αμυντική γραμμή της Σπαρτάκ. Ναι, οι Εσένκο , Κομπάροφ, Ζιγκό και Μποκέτι δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχαν λάθος τοποθετήσεις και έχασαν αρκετές μπάλες. Αλλά άμυνα δεν είναι μόνο δική τους δουλειά, άμυνα κάνει όλη η ομάδα. Όταν η μπάλα μπαίνει εύκολα στην περιοχή σου, θα πρέπει να βοηθούν και οι υπόλοιποι για να δοθεί λύση, κάτι που δεν έκανε η Σπαρτάκ στην Τούμπα» .

Διαβάστε ακόμη...