«Ο ΠΑΟΚ με ξάφνιασε»

Από inpaok.com: Ο Ρομάν Παβλιτσένκο είχε βρεθεί ως παίκτης της Τότεναμ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το 2011. Εκείνο το ματς είχε λήξει 0-0, ενώ μετά ο Δικέφαλος άφησε εκτός Europa League την αγγλική ομάδα, κερδίζοντας την με 2-1 μέσα στο Λονδίνο!
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ με ξάφνιασε»

Ο παλαίμαχος Ρώσος ποδοσφαιριστής μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το πρώτο ματς της Σπαρτάκ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη ρεβάνς της Μόσχας.

Αρχικά είπε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Αν και ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε δύο γκολ αλλά μετά από αυτό οι παίκτες νόμιζαν πως το παιχνίδι τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι συνήθως πολύ πιεστικός, επιτίθεται πολύ και με ξάφνιασε λίγο.

Δεν κατάλαβα τι συνέβη, πιθανόν οι παίκτες μας να νόμιζαν πως το παιχνίδι τελείωσε, έριξαν τους ρυθμούς τους, χαλάρωσαν και υπήρξαν σοβαρά λάθη από τους παίκτες. Ο τερματοφύλακας έκανε τεράστιο λάθος. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος πήγε βήμα προς βήμα, ενώ δεν κατάλαβα γιατί ο Ντένις Γκλουσακόφ δεν αγωνίστηκε, ήταν απρόσμενο, υπήρχαν πολύ νέοι που έπαιξαν», είπε ο Παβλιτσένκο.

«Κοιτάζοντας το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω πως στη ρεβάνς το φαβορί είναι η Σπαρτάκ Μόσχας. Στο δεύτερο ματς οφείλει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», κατέληξε ο Ρομάν Παβλιτσένκο

Διαβάστε ακόμη...