Ανατροπή: Προχωράει με Βέρνμπλουμ!

Από sportime.gr: Η ανατροπή της ανατροπής στην μεταγραφική υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ!
Πηγή: sportime.gr
Ανατροπή: Προχωράει με Βέρνμπλουμ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Δικέφαλος παραμένει ακόμα ζεστός για τον Σουηδό και μετά τη νέα επαφή του έμπειρου χαφ και την αλλαγή στάσης του, οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν τις εξελίξεις για να αποσπάσουν επιτέλους την υπογραφή του.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η ιδιοκτησία του, ο προπονητής του, όλοι θεωρουν πως ο Βέρνμπλουμ είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αλλάξει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου και έτσι παρά τα όσα έγιναν την προηγούμενη φορά, που ο Σουηδός ήρθε να υπογράψει (το προηγούμενο Σαββατοκύριακο) και δεν το έκανε, δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στην υπόθεση.

«Δεν χωράνε εγωισμοί μπροστά στο καλό του ΠΑΟΚ», λένε πηγές της ΠΑΕ και προχωράνε ξανά με τον Βέρνμπλουμ που μετάνιωσε για όσα έγιναν και θέλει τώρα σαν... τρελός, να έρθει στον Δικέφαλο.

Πλέον όπως όλα δείχνουν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη και αν δεν υπάρξει κάποιο νέο απροοπτο, θα υπογράψει επιτέλους το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...