Προκαλεί βετεράνος της Σπαρτάκ Μόσχας: «Χάσαμε από ένα χωριό»!

Ο παλαίμαχος παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας Βαλέρι Ράινγκολντ με δηλώσεις του στα ρωσικά Μ.Μ.Ε. αποκάλεσε την ομάδα του ΠΑΟΚ... «χωριό»!
Πηγή: sdna.gr
Προκαλεί βετεράνος της Σπαρτάκ Μόσχας: «Χάσαμε από ένα χωριό»!

Βαδίζει το 76ο έτος της ηλικίας του και οι δηλώσεις του σχεδόν πάντα έχουν πίσω τους κάτι το προκλητικό. Αυτή τη φορά ο παλαίμαχος άσος της Σπαρτάκ Μόσχας Βαλέρι Ράινγκολντ έπιασε στο στόμα του τον ΠΑΟΚ και μίλησε στην ιστοσελίδα championat.com με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον Δικέφαλο του Βορρά, όσο για ολόκληρη την ρωσική ομάδα: «Είναι αποτυχία. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς.

Πολλοί παίκτες ίσως δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Μέχρι το 20ό λεπτό όλα λειτουργούσαν ρολόι, όλα ήταν επαγγελματικά και ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο λόγος; Ακόμα άγνωστος. Πίστευα ότι ο Πρόουμς είναι ανέγγιχτος. Χθες όμως με εκνεύρισε. Αρχίζω να απογοητεύομαι από τον Καρέρα γιατί δεν μπορείς να ποντάρεις σε έναν μόνο παίκτη.

Δεν θέλω να πω ότι ο Πρόουμς δεν μπορεί να παίξει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φόρμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα χωριό. Όταν η Σπαρτάκ πήρε προβάδισμα έπρεπε να τον τελειώσει. Οι Έλληνες βγήκαν βιαστικά μπροστά για να σκοράρουν και άφησαν πίσω πολύ κενό χώρο. Κράτα την μπάλα και χτύπησε τους στις κόντρες. Αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες είναι ότι το 2-0 το κάνουν 5-0»

Διαβάστε ακόμη...