Σαββίδης: «Δεν το πιστεύω αλλά θα το ερευνήσω»

Από paok24.com: Την δική του απάντηση στα μυθεύματα των ΜΜΕ της Ρωσίας αναφορικά με τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας, έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: paok24.com
Σαββίδης: «Δεν το πιστεύω αλλά θα το ερευνήσω»

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, από χθες το βράδυ κιόλας, αρκετοί είναι οι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας που προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης, κάνοντας λόγο ακόμα και για... ληστεία εις βάρος δημοσιογράφων της Σπαρτάκ, από φίλους του ΠΑΟΚ!

Πριν από λίγη ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την δική του απάντηση, όπου σημείωσε: «Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω.

Για αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως οπαδοί του ΠΑΟΚ θα επιτίθονταν σε δημοσιογράφους. Προφανώς θα υπήρξε κάποια πρόκληση. Οι Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα αγαπάνε τους Ρώσους περισσότερο και από ό,τι τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι»

Διαβάστε ακόμη...