"Πιο εύκολο το παιχνίδι στην Μόσχα"

Από arenafm.gr: Στον Arena fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης προκειμένου να σχολιάσει την χθεσινή ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ,τις σχέσεις που διατηρεί με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε η οικογένεια του.
Πηγή: arenafm.gr
"Πιο εύκολο το παιχνίδι στην Μόσχα"

Για το χθεσινό παιχνίδι αρχικά είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι η ομάδα κέρδισε, εκεί πρέπει να σταθούμε.Τώρα ο ΠΑΟΚ απέβαλε το άγχος της Τούμπας και θα πάει ήρεμος στην ρεβάνς της Ρωσίας και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να βρει σκορ πρόκρισης".

Για τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Εγώ μίλησα με τον μεγαλομέτοχο και χθες άλλα και μετά τον πρώτο αγώνα με την Βασιλεία και του είπα πως η ομάδα θα προκριθεί, ότι θα βρει γκολ, έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή και να μην αγχώνεται".

Επίσης ανέφερε το πόσο κοντά βρέθηκε όλη οικογένεια του ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη στο μεγάλο οικογενειακό πρόβλημα που πέρασε και ακόμα περνάει καθώς και το πόσο κοντά βρέθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μια αλληλεγγύη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όλη αυτή προσπάθεια και η θέληση που δείχνει όσον αφορά την δωρεά οργάνων ήταν κάτι που με συγκίνησε".

Για την πορεία των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ανέφερε: «Εγώ χαίρομαι να βλέπω να κερδίζουν όλες οι Ελληνικές ομάδες και να δίνουν βαθμούς. Μακάρι να περάσει και η ΑΕΚ, και Ολυμπιακός. Στεναχωρήθηκα όμως για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης που αποκλείστηκαν".

Διαβάστε ακόμη...