ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η αλήθεια» (pic)

Από sdna.gr: Την δική της απάντηση έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε έναν Ρώσο φωτογράφο, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ενόψει της ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μόσχας.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η αλήθεια» (pic)

Χθες μέσα από το SDNA σημειώσαμε πως πριν την αναμέτρηση της Τούμπας, Ρώσοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν μέσα από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με έναν απ' αυτούς να κάνει χειρονομία στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Το εν λόγω περιστατικό έληξε με την επέμβαση της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα Ρώσος φωτογράφος προσπάθησε να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ενόψει της ρεβάνς, λέγοντας διάφορα μυθεύματα κατά του Δικεφάλου.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στον Ρώσο φωτογράφο ο οποίος έκανε λόγο για... ληστεία εις βάρος δημοσιογράφων της Σπαρτάκ, τονίζοντας πως: "Θα ήταν πιο σοφό να διασταύρωνες τις πληροφορίες σου προτού αρχίσεις να διαδίδεις ψευδείς χαρακτηρισμούς. Οι άνθρωποι της ασφάλειας μας προστάτεψαν έναν Ρώσο δημοσιογράφο που έκανε χειρονομίες στους οπαδούς μας πριν μπει στο γήπεδο και απομάκρυναν έναν κάμεραμαν που δημιουργούσε προβλήματα, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ".

Η σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμη...