«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για τον Ιβάν Σαββίδη»

Από paok24.com: Ο Ζοσέ Μαουρίσιο παραμένει ένα πρόσωπο οικείο στη Ρωσία και μάλιστα απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας έχει αφήσει το στίγμα του.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για τον Ιβάν Σαββίδη»

Ο Βραζιλιάνος έχει βρει αρκετές φορές το δρόμο προς τα δίχτυα της Σπαρτάκ και ευελπιστεί πως θα υπάρξει και συνέχεια: «Ελπίζω ότι τα γκολ που πέτυχα εναντίον της Σπαρτάκ, δεν θα είναι τα τελευταία», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε...

Ο Μαουρίσιο μίλησε στην Ρωσία για τον Ιβάν Σαββίδη και το πόσο σημαντικός είναι ο ΠΑΟΚ για εκείνον αλλά και για την μεγάλη θέληση που υπάρχει για την πρόκριση:

«Όταν ήμουν στην Ρωσία, μου άρεσε ο Πρόμες, ο Γκλουσάκοφ, ο Ζε Λουίς, ο Φερνάντο και ο Ζομπνίν περισσότερο, εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια θέληση να βρεθεί στους ομίλους, ειδικά τώρα που η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα πάντα στον ΠΑΟΚ κρατούν από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μετράει έξι χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της ομάδας. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι έχει έρθει η στιγμή του κλαμπ. Είμαστε δυο βήματα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε ακόμη...