Υποψιασμένοι οι Ρώσοι, έτοιμος ο ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας είναι το κρίσιμο στη σειρά με τους Ρώσους.
Πηγή: arenafm.gr
Υποψιασμένοι οι Ρώσοι, έτοιμος ο ΠΑΟΚ

Χωρίς το Βιεϊρίνια και με τον Κάνιας να έχει...γράψει μόλις δύο προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει πολλά στο μυαλό του για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα.

Οι Ρώσοι συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή τον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα που ανέλαβε τα ηνία της από το καλοκαίρι του 2016 και οδήγησε την Σπαρτάκ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2016-17.

Παρά τα όσα ακούστηκαν για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τα αστέρια της και κυρίως τον Κουίνσι Πρόμες, η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας έχει καταφέρει όχι μόνο να κρατήσει το βασικό της κορμό αλλά και να ενισχυθεί με λιγοστές αλλά σημαντικές προσθήκες όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού Σαμουέλ Ζιζό για τον οποίο έδωσε 8 εκατομμύρια ευρώ στη Γάνδη.

Είναι μια ομάδα με συνέχεια, συμπαγής σε αντίθεση με τη Βασιλεία, αλλά με μικρότερη ευρωπαϊκή εμπειρία από τους Ελβετούς. Επιπλέον οι Ρώσοι είναι ήδη...υποψιασμένοι. Το εύκολο 3-0 του ΠΑΟΚ στον Σεντ Τζέικομπ Παρκ, τους έστειλε ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική του Δικέφαλου και λίγο πολύ ξέρουν πως απέναντι τους έχουν έναν σοβαρό αντίπαλο.

Οι δηλώσεις του Βούλγαρου Ιβελίν Ποπόφ είναι χαρακτηριστικές. «Είδαμε τα ματς με τη Βασιλεία και ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ καλή ομάδα. Η Σπαρτάκ παίζει σε όλες τις έδρες για τη νίκη. Γι' αυτό πάμε και στην Ελλάδα, αλλά κάποιες φορές θετικό αποτέλεσμα είναι και ένα αποτέλεσμα με γκολ εκτός έδρας» τόνισε και όσα είπε είναι ενδεικτικά για του τρόπου με τον οποίο οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει και αυτός τα ίδια πάντως χαρακτηριστικά με τους Ρώσους. Είναι μια ομάδα, συνέχεια της περυσινής, επίσης συμπαγής και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Και το κυριότερο; Δείχνει, παρά τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με τους τραυματισμούς ότι είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...