Αυτό… έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Η κλήρωση για τα play off του Champions League, το απόγευμα της Δευτέρας στην Νιόν της Ελβετίας, έδειξε περίτρανα το μέγεθος της κλοπής που υπέστη ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: thessports.gr
Αυτό… έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Βασιλεία, η Σπαρτάκ Μόσχας ή η Μπενφίκα και η Φενέρμπαχτσε, η ΑΕΚ ξέρει ότι αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέλτικ, θα είναι, πιθανότατα, στους ομίλους του του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν μπροστά τους στα play off του Champions League τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε- Βίντι, που προφανώς δεν... τρομάζουν καθιστώντας την ΑΕΚ ως απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους (εφόσον αποκλείσει πρώτα τους Σκοτσέζους) .

Αντίθετα ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να κάνει ένα καλοκαιρινό άθλο για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεκινώντας μάλιστα ένα γύρω νωρίτερα το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Από την σύγκριση των αντιπάλων των δυο, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ δεν κλάπηκε απλά ένα πρωτάθλημα αλλά και η μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρθενική του παρουσία στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, από ένα πολύ πιο εύκολο «μονοπάτι».

Άλλωστε από την ερχόμενη σεζόν και ο πρωταθλητής θα μπαίνει στην διοργάνωση από τον δεύτερο προκριματικό. Δηλαδή τρεις στροφές πριν τους ομίλους και όχι δυο, όπως ίσχυε μέχρι φέτος.

Διαβάστε ακόμη...