«Δεν έχει εμπειρία, αλλά δε δειλιάζει»

Από paok24.com: Ο 20χρονος Αλεξάνταρ Μαξιμένκο θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ρωσικής ομάδας στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Δεν έχει εμπειρία, αλλά δε δειλιάζει»

Ο νεαρός γκολκίπερ θα θα αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Σελίκοφ, ο οποίος είναι τραυματίας, με τον προπονητή της Σπαρτάκ να δείχνει ότι εμπιστεύεται τον Μαξιμένκο, μένοντας ικανοποιημένος από τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο νεαρός γκολκίπερ, παρά το ότι παρουσιάζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, δεν έχει εμπειρίες από μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις προκαλεί αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλιός Ρώσος ποδοσφαιριστής Aleksandr Bubnov, ο οποίος πλέον ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τη πλευρά των μέσων ενημέρωσης δήλωσε:

"Οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβίζουν την Σπαρτάκ, η οποία εάν παίξει ήρεμα, διαθέτει μία επιθετική γραμμή που είναι ικανή να σκοράρει. Εάν σκοράρει η Σπαρτάκ, ο επαναληπτικός θα είναι πιο εύκολος. Ο Μαξιμένκο δεν έχει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και τώρα καλείται να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το κυριότερο είναι ότι δε δειλιάζει, γιατί η θέση του τερματοφύλακα απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα".

Διαβάστε ακόμη...