Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.8

Από acpaok.gr: Έχοντας μπει για τα καλά στον Αύγουστο, τον κατ' εξοχήν μήνα των διακοπών, με τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των προετοιμασιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το τμήμα χάντμπολ ανδρών να κάνει ποδαρικό την επόμενη Τρίτη 7 του μηνός, οπότε και ξεκινάει την προετοιμασία του, είναι λογικό τα ρόστερ των περισσότερων τμημάτων να έχουν ήδη σχηματοποιηθεί και να απομένουν οι τελευταίες πλέον πινελιές για να πάρουν την οριστική τους μορφή.
Πηγή: acpaok.gr
Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.8

Φυσικό επόμενο ο αριθμός των μεταγραφών να μειώνεται και πλέον η σκυτάλη περνάει σε παίκτες και προπονητές, οι οποίοι θα δουλέψουν, ούτως ώστε να πετύχουν το καλύτερο value for money.

Το acpaok.gr είναι κάθε φορά μαζί σας και όπως κάθε εβδομάδα προσφέρει και πάλι σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ την ανασκόπηση των μεταγραφικών κινήσεων την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το βόλεϊ γυναικών, με την απόκτηση της Ελισάβετ Ηλιοπούλου, φτάνει σιγά σιγά στην ολοκλήρωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το μπάσκετ γυναικών έκανε το δεύτερο «μπαμ» με την ανακοίνωση της μεταγραφής της Jessica Jackson, ενώ πραγματοποίησε και επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση των αδερφών Καλλιόπης και Έλενας Μιχαηλίδου, οι οποίες θα στελεχώσουν το τμήμα νεανίδων.

Το acpaok.gr εύχεται σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες καλές βουτιές και καλές διακοπές!

Διαβάστε ακόμη...