Η επόμενη ημέρα για τον Μυστακίδη

Από sdna.gr:Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον Γιάννη Μυστακίδη και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Η επόμενη ημέρα για τον Μυστακίδη

Όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να ακολουθήσει εκ νέου το δρόμο του δανεισμού καθώς στην παρούσα φάση φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να εξασφαλίσει μια γεμάτη χρονιά στους "ασπρόμαυρους". Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο "Μύστα" έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Τσούπα Ακπόμ να παίρνει την θέση του.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου εκτιμούν πολύ το ταλέντο και τις δυνατότητες του Μυστακίδη και το σίγουρο είναι πως θέλουν να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα μια ομάδα που θα του δώσει ρόλο και χρόνο συμμετοχής προκειμένου να εξελιχθεί αγωνιστικά και να επιστρέψει ακόμη καλύτερος στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μυστακίδης έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τον ΠΑΟΚ και συνεπώς το πιο πιθανό είναι πως δε θα χρειαστεί να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο προτού αναχωρήσει ως δανεικός.

Εντός των ελληνικών συνόρων υπάρχουν σαφέστατα επιλογές για τον Μυστακίδη αλλά πάντα στο πλάνο του ποδοσφαιριστή αλλά και του ΠΑΟΚ υπάρχει και το εξωτερικό και συγκεκριμένα χώρες όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Γερμανία.

Διαβάστε ακόμη...