Τα... νούμερα του στρατηγού!

Από paok24.com:Ιδιαίτερη θα είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς ο 49χρονος τεχνικός του Δικεφάλου, θα συμπληρώσει 45 ματς στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: paok24.com
Τα... νούμερα του στρατηγού!

O Ρουμάνος στα 44 ματς που έχει κοουτσάρει τον Δικέφαλο μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει εντυπωσιακού αριθμούς, με τον ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του να κάνει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της ιστορίας του.

Οι αριθμοί του Λουτσέσκου είναι αδιάψευστοι... μάρτυρες της δουλειάς του Ρουμάνου τεχνικού, αφού σε 44 ματς, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 34 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες (!), ενώ τα ματς με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ είναι με αστερίσκο εξαιτίας της συμπεριφοράς των «ερυθρόλευκων» και των «κιτρινόμαυρων».

Εντυπωσιακή είναι και η συγκομιδή του ΠΑΟΚ στα γκολ, καθώς ο Δικέφαλος σε όσα ματς έκατσε στον πάγκο του ο Ρουμάνος τεχνικός, σημείωσε 95 γκολ, δεχόμενος μόνο 29!

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά της ισορροπίας που ζητάει από τους παίκτες του ο Λουτσέσκου, ο οποίος έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα με ταυτότητα που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει...

Διαβάστε ακόμη...