«Χωρίς αλλαγές με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Ο Μάσιμο Καρέρα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο 0-0 στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας και τόνισε ότι δε θα κάνει αλλαγές, ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Χωρίς αλλαγές με τον ΠΑΟΚ»

Η Σπαρτάκ ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο από το 0-0 στην έδρα των πρωταθλητών Ρωσίας, με τον Μάσιμο Καρέρα να λέει αρχικά: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Λοκομοτίβ, συνολικά μας βγήκε καλά το παιχνίδι αλλά το πρώτο 45λεπτο ήταν το καλύτερο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα κάποιες αντεπιθέσεις της Λοκομοτίβ, τις οποίες ευτυχώς δεν πληρώσαμε. Αυτά δεν είναι λάθη που έχουν να κάνουν με την φυσική κατάσταση αλλά είναι λάθη τακτικής» τόνισε ο Ιταλός και όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είπε:

«Όχι, είμαι χαρούμενος με όσα είδα από την ομάδα μου σήμερα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε ακόμη...