Όλα στο μηδέν για την Σπαρτάκ Μόσχας πριν την Τούμπα

Από sdna.gr: Δεν κατάφερε να φύγει με το πολυπόθητο "διπλό" από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας, μένοντας στο 0-0, πριν το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας!
Πηγή: sdna.gr
Όλα στο μηδέν για την Σπαρτάκ Μόσχας πριν την Τούμπα

Με 4-3-3 επέλεξε να παρατάξει την Σπαρτάκ Μόσχας ο Μάσιμο Καρέρα, τοποθετώντας τον Μαξιμένκο κάτω από τα δοκάρια και τους Εσένκο, Γκιγκότ, Μποκέτι και Κομπάροφ, ως τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Φερνάντο, Ζόμπνιν και Γκλουσακόφ, ήταν η τριάδα της μεσαίας γραμμής των Ρώσων, με τους Τασάεφ, Πρόμες και Ζε Λουίς, να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα της Σπαρτάκ.

To ντέρμπι της Μόσχας ξεκίνησε με την Σπαρτάκ να έχει τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, γεγονός που περιόρισε την Λοκομοτίβ σε έναν πιο παθητικό ρόλο απέναντι στο συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα.

Η... ορμή των παικτών της Σπαρτάκ μεταφράστηκε σε δύο γρήγορες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ωστόσο, ο Ζε Λουίς αρχικά και ο Πρόμες στην συνέχεια, δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Γκιγέρμε.

Η κατοχή της μπάλας συνέχισε να βρίσκεται στα πόδια των παικτών της Σπαρτάκ, που έδειχναν ανώτερη εικόνα από την Λοκομοτίβ, με τους γηπεδούχους όμως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να ισορροπούν το παιχνίδι, κάνοντας και τις πρώτες τους επισκέψεις στην περιοχή του Μαξιμένκο.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, πριν πάρουν το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ξεκίνησε με ένα... απρόοπτο για την Σπαρτάκ, καθώς η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, είδε τον αρχηγό της, Ντένις Γκλουσακόφ, με ράμματα μετά από σύγκρουσή του με αντίπαλο του, συνεχίζοντας ωστόσο κανονικά τον αγώνα.

Το δεύτερο μέρος του ντέρμπι της Μόσχας κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την Σπαρτάκ να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Λοκομοτίβ και να νικήσει τον Γκιγέρμε.

Μερικά 24ωρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η αντίπαλος του Δικεφάλου παραχώρησε ισοπαλία στο δεύτερο ματς της στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχοντας και την πρώτη της απώλεια βαθμών.

Συνθέσεις:

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγέρμε, Ιγκνάτιεφ, Τσόρλουκα, Κρικβέλια, Ρίμπους, Φερνάντες, Ντενίσοφ, Αλ. Μίραντσουκ (68' Μπαρίνοφ), Κρικόβιακ, Μίραντσουκ, Φαρφάν (90' Έντερ).

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκότ, Μποκέτι, Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Γκλουσακόφ (73' Ποπόφ), Τασάεφ (86' Σαμέντοφ), Πρόμες, Ζε Λουίς (68' Λουίς Αντριάνο).

Διαβάστε ακόμη...