«Ευχαριστούν» τον ΠΑΟΚ στη Λίβερπουλ!

Από paok24.com: Μόνο ευχάριστα συναισθήματα προκάλεσε στους ανθρώπους και στους οπαδούς της Λίβερπουλ η τεράστια νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ εις βάρος της Βασιλείας...
Πηγή: paok24.com
«Ευχαριστούν» τον ΠΑΟΚ στη Λίβερπουλ!

Και αυτό γιατί ο αποκλεισμός των Ελβετών αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες της ομάδας του Κλοπ να βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αντί του τρίτου όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, οι "κόκκινοι" γνώριζαν εξ αρχής πως σε περίπτωση που τόσο η Μπενφίκα όσο και η Βασιλεία δεν προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αυτοί θα βρεθούν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε το... χατήρι στη Λίβερπουλ, με τους "κόκκινους" να χρειάζονται πλέον να αποκλειστεί και η Μπενφίκα προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση εκκίνησής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος ξέρει; Ενδεχομένως να... φροντίσει γι΄ αυτό και πάλι ο Δικέφαλος!

Εκτός της Λίβερπουλ πάντως, την πρόκριση του ΠΑΟΚ εις βάρος της Βασιλείας σίγουρα "υποδέχθηκε" θετικά η Ρόμα, που από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ανέβηκε στο δεύτερο!

Διαβάστε ακόμη...