Ο άρχοντας των στημένων

Από paok24.com:Όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε... Ο Μπάτσι έχει ειδικότητα στις στημένες φάσεις και όχι σε κάτι άλλο.
Πηγή: paok24.com
Ο άρχοντας των στημένων

Ο Κριστιάνο Μπάτσι. Ο ψηλός Ιταλός συνεργάτης του Λουτσέσκου, που πέρυσι έγινε πιο... γνωστός από την αποβολή του στη Λάρισα.

Φέτος «ακούστηκε» αρκετά όταν άφηνε τον πάγκο στη διάρκεια των φιλικών για να κοουτσάρει τον Ζαμπά, από την άλλη πλευρά.

Ο Μπάτσι όμως έχει και άλλη μεγάλη εξειδίκευση. Ο Ιταλός είναι μανιακός με τις στημένες φάσεις. «Έχει πάρει διδακτορικό...» όπως λένε εντός ομάδας, όλοι όσοι κάθε μέρα τον βλέπουν «καρφωμένο» στον υπολογιστή του να βλέπει και να δουλεύει τέτοιες φάσεις.

Αυτός –επί της ουσίας- είναι ο προπονητής της ομάδας στο πολύ κομβικό κομμάτι των στατικών φάσεων. Το ξέραμε, το είδαμε στην προετοιμασία και πλέον αξίζει να γραφτούν κάποια πράγματα παραπάνω μια και ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική επιτυχία σε αυτόν τον τομέα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και βάζει μεγάλους στόχους πρέπει να δουλεύει αρκετά σε αυτές τις καταστάσεις, μια και τα στημένα στο ποδόσφαιρο δίνουν βαθμούς, νίκες αλλά και τίτλους.

Ο Μπάτσι είναι μανιακός με αυτές τις φάσεις. Στον ΠΑΟΚ έχει φθάσει σε πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, δουλεύει συνέχεια σε αυτό το κομμάτι και φθάνει στο σημείο να αλλάζει πράγματα πολύ συχνά, μια και οι αντίπαλοι προσπαθούν να «διαβάσουν» τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός βέβαια δουλεύει τόσο πολύ που ξέρει απέξω και τα στημένα του εκάστοτε αντιπάλου!

Προχθές στην Ελβετία βέβαια, σοκαρίστηκε και αυτός από το δώρο των αντιπάλων, που αρχικά έβαλαν τον κοντό και αδύναμο Ζούφι, να μαρκάρει τον Βαρέλα. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ «κατάπιε» τον αντίπαλό του στην πρώτη φάση, που σαφώς έκρινε πολλά μέσα στο παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος εκτός όλων των άλλων δεν μπορούσε να αξιοποιήσει και μερικές ακόμη "κομπίνες" που είχαν πρωταγωνιστή τον Βιεϊρίνια.

Έστω και έτσι, ήταν ένα ακόμη ματς στο οποίο μία τέτοια κατάσταση, έβαλε το παιχνίδι και την πρόκριση σε έναν άλλο δρόμο...

Διαβάστε ακόμη...