Ξεκίνησε... φορτσάτος!

Από paok24.com:Τι κι αν ήταν φανερά ανέτοιμος, έχοντας χάσει μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα τη Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο;
Πηγή: paok24.com
Ξεκίνησε... φορτσάτος!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό για φέτος, μετρώντας δύο γκολ σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια.

Στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, ο Σέρβος, ήταν φανερό ότι έκανε συντήρηση δυνάμεων στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, γνωρίζοντας κι ο ίδιος ότι δεν ήταν δυνατόν να βγάλει 90λεπτο σε αυτό το χρονικό σημείο, ωστόσο και πάλι κατάφερε να βάλει την υπογραφή του, σε μία ακόμη νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε την αλλαγή του, μετά το παιχνίδι:

"Ήταν το τέλος του παιχνιδιού για τον Πρίγιοβιτς, οπότε έτσι κι αλλιώς θα γινόταν σε εκείνο το χρονικό σημείο και μπήκε ο Ουάρντα. Δεν είχε άλλες ανάσες".

Την περασμένη Τετάρτη, ήρθε και το δεύτερο γκολ για φέτος, ένα γκολ από... ασίστ του Πασχαλάκη, με τον "Πρίγιο" να γράφει το 2-0 και να το πανηγυρίζει στην κερκίδα μαζί με τον κόσμο.

Από την προετοιμασία κιόλας, ο Πρίγιοβιτς είχε βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη, στοχεύοντας σε μία ακόμη καλύτερη σεζόν και σε ομαδικό και σε προσωπικό επίπεδο σε σχέση με πέρυσι, με τον killer να θέλει να ξεπεράσει τα 30 γκολ φέτος.

"Για μένα ο στόχος είναι να κάνω μια καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους, γιατί πάνω από οποιονδήποτε προσωπικό στόχο, είναι ο στόχος της ομάδας και μετά έρχονται οι ατομικές διακρίσεις. Εγώ αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος, να μπούμε στους ομίλους. Ίσως ο στόχος των 30 γκολ και παραπάνω να είναι εφικτός, από ό,τι είδαμε την περσινή σεζόν, αλλά επαναλαμβάνω ότι το πιο σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους.

Όσον αφορά ότι είμαι ο μόνος επιθετικός αυτή την στιγμή, προσπαθώ να μην σκέφτομαι οτιδήποτε τέτοιο, το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι όσο πιο γρήγορα έτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα", ήταν τα λόγια του σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη...