Διάλογος έπος Κρέσπο-ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Μετά το παιχνίδι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έκανε τα «παράπονα» του για το ότι στο instagram της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εμφανίζονται μόνο πέντε συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.
Πηγή: thessports.gr
Διάλογος έπος Κρέσπο-ΠΑΟΚ!

Στο παιχνίδι λοιπόν μπήκε και ο λογαριασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χαρίζοντας έναν επικό διάλογο.

Ο Ισπανός στόπερ συνόδευσε μια φωτογραφία του από το παιχνίδι με το σχόλιο: «Το πρώτο βήμα έγινε. Συνεχίζουμε να γράφουμε την νέα ιστορία του ΠΑΟΚ», με το «ζουμί» να κρύβεται στα hashtags. Εκεί, αφού σχολίασε το ότι έπαιξε αριστερό μπακ, παραπονέθηκε για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν «ανεβάζει» καμία φωτογραφία του στο instagram.

Στα σχόλια ήρθε η... απάντηση του Δικεφάλου:

«Η μητέρα σου πίσω στην Ισπανία θα πρέπει να είναι περήφανη για σένα. Είσαι αρχηγός και στο Instagram. Σταμάτα τα παραπονιέσαι», για να έρθει η... επική απάντηση του Κρέσπο:

«Ναι, η μητέρα μου με ρώτησε αν όμως παίζω στον ΠΑΟΚ. Νόμιζε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα 5Χ5, αφού μόνο πέντε άτομα εμφανίζονται παντού. Απίστευτο, μάλλον θα δίνουν καλή... προμήθεια», με τον Δικέφαλο να απαντά: «Πες της ότι είμαστε ομάδα 5Χ5. Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη την αλήθεια».

Παράλληλα, η ασπρόμαυροι έστειλαν το δικό τους «μήνυμα» στην κυρία Κρέσπο, μέσω instastory. Σε αυτό ανέφεραν:

«Αγαπητή κυρία Κρέσπο. Ο Ανχέλ είναι μαζί μας και παίζει για τον ΠΑΟΚ. Χθες μάλιστα έπαιξε και αριστερό μπακ και ήταν για ακόμα μια φορά η «εγγύηση» και ο αρχηγός μας. Μην ανησυχείτε, να είστε περήφανη για αυτόν».

Δείτεστις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη...