Χαλάει την παράδοση…

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, μετά και την άνετη νίκη με 0-3 στο St.Jakob's Park της Βασιλείας.
Πηγή: inpaok.com
Χαλάει την παράδοση…

Έτσι ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Σπαρτάκ Μόσχας, με στόχο την πρόκριση στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό επειδή το νέο format του Champions League, προβλέπει πρόκριση στου ομίλους του Europa League για τις ομάδες που αποκλείονται από τον 3ο γύρο του Champions League.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, για τον ΠΑΟΚ θα χαλάσει μια παράδοση 4 ετών, όπου ανελλιπώς συμμετείχε στα play off του Europa League.

Επιπρόσθετα ο Δικέφαλος από την σεζόν 2009-10 μέχρι και πέρυσι, δεν έχει πάρει μέρος μόνο την σεζόν 2013-14 στα play off της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού αποκλείστηκε από την Σάλκε στα play off του Champions League, γεγονός που τον έστειλε αυτόματα στους ομίλους του Europa.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...