Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Βασιλείας

Από paokfc.gr: Ο χρόνος μεταξύ των δύο αναμετρήσεων κόντρα στον Δικέφαλο ήταν ελάχιστος αλλά παρόλα αυτά αρκετά δεδομένα είναι διαφορετικά στη ελβετική ομάδα μετά την μάχη της Τούμπας και ενόψει της ρεβάνς.
Πηγή: paokfc.gr
Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Βασιλείας

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα του αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η ήττα στην Τούμπα έφερε τριγμούς και αλλαγές στο εσωτερικό της ελβετικής ομάδας. Ο Ραφαέλ Βίκι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και την γενικότερη κακή εικόνα της ομάδας.

Η διοίκηση αποφάσισε να κάνει την κίνησή της ανάμεσα στα παιχνίδια με τον Δικέφαλο και να επιφέρει ένα ηλεκτροσόκ στο αγωνιστικό τμήμα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο Σαίντ Τζέικομπ Παρκ.

Ο Αλεξάντερ Φραί, παλιά δόξα της ομάδας και προπονητής στις Ακαδημίες του Συλλόγου, κλήθηκε να αναλάβει τα ηνία, φορώντας την ταμπέλα του υπηρεσιακού.

Τα δείγματα στο πρώτο παιχνίδι δεν μπορεί να πει κανείς πως ήταν θετικά.To σύστημα άλλαξε σε 4-4-2, η Βασιλεία για ένα ημίχρονο ήταν εξαιρετική, βρήκε γκολ στο δεύτερο με τον Οκαφόρ, αλλά στα τελευταία λεπτά κατέρρευσε αμυντικά και είδε την νεοφώτιστη Ξαμάξ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.Πλέον το μυαλό όλων είναι στον επαναληπτικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και όλοι επιδιώκουν να αφήσουν τα όποια προβλήματα στην άκρη ενόψει την ρεβάνς στην Ελβετία.

Ο Φράι στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι θέλησε να ρίξει τους τόνους και να στρέψει την προσοχή στον αγώνα και μόνο σε αυτόν αλλά οι Ελβετοί δημοσιογράφοι ενδιαφερόταν κυρίως για τον διάδοχό του, με τον τεχνικό της Βασιλείας να δηλώνει για το παιχνίδι:

«Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα μετά την νίκη στο πρώτο παιχνίδι, εμείς όμως από την πλευρά μας θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου για την ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή. Στο ποδόσφαιρο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Εμείς δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε τοπ επίπεδο για 65 λεπτά. Ίσως 25 είναι αρκετά για να προκριθούμε» .

Από την μεριά των παικτών ο Λούκας Τσούφι έδωσε κι αυτός τις περισσότερες πιθανότητες στον ΠΑΟΚ, για τον οποίο είπε πως είναι μία δυνατή και έμπειρη ομάδα, στάθηκε στην σημασία τους γκολ του Αγιέτι στην Τούμπα, ενώ δήλωσε πίστη στην ομάδα του για την νίκη και την πρόκριση.

Η Βασιλεία θα παρουσιαστεί στον επαναληπτικό χωρίς τους Κουζμάνοβιτς, Πεντρέτα και Τσάκα, με τους Βίντμερ και Κάμπο να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Διαβάστε ακόμη...