«Πιστεύω στον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και θρύλος του Δικεφάλου, Γιώργος Κούδας μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τους ‘ασπρόμαυρους’, για το παιχνίδι με τη Βασιλεία, για το μεταγραφικό σχεδιασμό ενώ ανέφερε ότι θα έπρεπε να έχουν φύγει και πιο νωρίς άνθρωποι που έκαναν κακό στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Πιστεύω στον ΠΑΟΚ»

Για την κίνηση του ΠΑΟΚ, να διαθέσει στους  πυρόπληκτους τα έσοδα από το παιχνίδι με τη Βασιλεία:

«Αυτό το θείο δώρο που ήρθε στον ΠΑΟΚ, τι να πω για αυτές τις κινήσεις αυτού του ανθρώπου, η αξία του φαίνεται σε κάθε του κίνηση, κάθε Κυριακή όλο και κάποιον βοηθάει και ίσως δεν έχει πάρει και όσα πρέπει από τον ΠΑΟΚ. Δε βιάζεται, θα μπορούσε με κάποιους που συνεργαζόταν να τους είχε διώξει εδώ και τέσσερα χρόνια, κάποιοι που έκαναν κακό, που είναι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ -όπως λένε- και μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι».

Για το παιχνίδι με τη Βασιλεία:

«Δέχθηκε η ομάδα ένα κρύο γκολ, αν δε γίνουν λάθη δε μπαίνουν γκολ, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί έδειξε ότι κράτησε αυτό που είχε πέρσι ότι είναι η ομάδα, ένας παίκτης μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κρατήσει την ομάδα. Αυτό είναι συμπέρασμα από την περσινή χρονιά. Όποιος έχει φορέσει το κοντό παντελονάκι και πέρασε από προετοιμασίες ,ξέρει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση με όλο το βάρος της προετοιμασίας, η ομάδα ήταν πολύ καλή , θα είναι πιο φρέσκια σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Βασιλεία:

«Περίμενα αυτή την εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, η Βασιλεία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι στην προσαρμογή αλλά τα παιχνίδια δεν κερδίζονται στα λόγια, δεν υπάρχει μικρή και μεγάλη ομάδα, φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ:

«Είχαμε δυο νέα πρόσωπα, νέοι παίκτες με την κούραση της προετοιμασίας, δεν μπόρεσαν ακόμη ούτε ο Βιεϊρίνια, ούτε ο Μάτος, δεν ήταν απελευθερωμένοι να κάνουν αυτά που πέρσι είχαν στη συμμετοχή τους με Ζαμπά και Λημνιό, είναι μέχρι να δέσει το γλυκό, η χημεία δεν έχει έρθει . Όταν μιλάμε για ομάδα αυτό είναι το σημαντικό να ενσωματώσει τους νέους παίκτες στην ομάδα.

Ο προπονητής, η πείρα μου λέει ότι θα ψάξει και θα βρει τη χημεία που θέλει, είτε με νέους με παλιούς για τα δύο άκρα».

Το ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να είναι στους ομίλους και αν είναι κοντά αυτή τη χρονιά:

«Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, να καταλάβουμε, άλλο να σου κλέψουν το πρωτάθλημα και να πάρεις ένα κύπελλο αυτό που μετράει ήρθε ο χρόνος, το πνεύμα της Ευρώπης θα παίζουμε σε αυτούς τους θεσμούς, δεν υπάρχει μικρή ομάδα, να αποδείξουν οι παίκτες, ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα ευρωπαϊκής ομάδας.

Φτάναμε σε κάποιο σημείο αλλά πάντα υπήρχε η ανωτερότητα του αντιπάλου και η απόδοση του, μόνο στον αγωνιστικό χώρο θα δείξεις ότι είσαι καλύτερος, αυτό το έχει ο ΠΑΟΚ, έχει ενισχυθεί η ομάδα, είναι μακρύς ο δρόμος».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Θα τις έκρινα αν ήξερα κάθε κίνηση, είναι ένα τιμ το σκάουτινγκ, είναι ο προπονητής, ο Μίχελς, και στο τέλος το ΟΚ από τον Σαββίδη, έγιναν προσεκτικά φέτος κινήσεις, ίσως περίμεναν να τελειώσει το παγκόσμιο κύπελλο, με τις 2-3 μεταγραφές που έκανε ή θα κάνει δεν νομίζω ότι θέλει πολλά ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...