«Χλωμιάζει» η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Aπό sdna.gr: Πολύ δύσκολα, όπως όλα δείχνουν την δεδομένη χρονική στιγμή, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: sdna.gr
«Χλωμιάζει» η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Για σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος στα γραφεία της διοργανώτριας, ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από το Δ.Σ της Λίγκας που βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη, είναι μάλλον αρνητικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω, τα εμπόδια που υπήρχαν παραμένουν άλυτα και δένουν τα χέρια του συνεταιρισμού ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Αφενός, δεν έχει αποφασιστεί πόσες ομάδες θα υποβιβαστουν και πόσες θα προβιβαστουν την προσεχή σεζόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Αφετέρου, οι 7 ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο και όσο το πρόβλημα παραμένει, δεν δείχνουν και εκείνες διατεθειμένες να υπογράψουν την προκήρυξη.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να αναβληθεί για άλλη ημερομηνία.

Το SDNA θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη από τα γραφεία του συνεταιρισμού.

Διαβάστε ακόμη...