Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.7

Από acpaok.gr: Σε μια «βαριά» εβδομάδα, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους, βρισκόμενοι στην καρδιά του καλοκαιριού, με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Ευρώπη, τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνέχισαν με «χειρουργικές» κινήσεις τη μεταγραφική τους δραστηριότητα, με σκοπό τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων.
Πηγή: acpaok.gr
Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.7

Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στη Μικράς Ασίας, οι νεαποκτηθέντες, αλλά και οι παραμένοντες, έρχονται, συμφωνούν, υπογράφουν και δηλώνουν όλοι ανεξαιρέτως την πίστη τους για μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Ας δούμε, λοιπόν, σύντομα, τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου αυτή την εβδομάδα:

Την εβδομάδα ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Αλτίνη, με ελάχιστες μεταγραφικές κινήσεις να υπολείπονται για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών συνέχισε με την απόκτηση του πρώτου ξένου, με τον Davor Taskovic να συμφωνεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα χάντμπολ γυναικών δείχνει να ολοκληρώνει το παζλ, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε έκανε τις τελευταίες κινήσεις με την ανακοίνωση απόκτησης της Δήμητρας Μπατζαρακούδη και την ανανέωση συνεργασίας με την Αναστασία Παναγιωτίδου.

Την μεταγραφική εβδομάδα έκλεισε το μπάσκετ γυναικών, με τη βόμβα απόκτησης της Kaylon Williams!

Μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιρού, ευχόμαστε στους ΠΑΟΚτσήδες να περάσουν καλά στις διακοπές, να προσέχουν και να γυρίσουν σώοι και ασφαλείς.

To be continued...

Διαβάστε ακόμη...