Η «Kay Kay» στο... μικροσκόπιο

Από paok24.com: Η παρουσία της στην Οκλαχόμα και το πέρασμα της από την Ελλάδα και τη Γαλλία.
Πηγή: paok24.com
Η «Kay Kay» στο... μικροσκόπιο
Σε μία σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ η οποία ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την έναρξη της συνεργασίας της με την Κέϊλον Ουίλιαμς.

Η 26χρονη φόργουορντ και σέντερ επιστρέφει στην Ελλάδα για να βοηθήσει την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού να πετύχει τους αγωνιστικούς στόχους της νέας σεζόν.

Η Αμερικανίδα παίκτρια είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα στο οποίο έμεινε για αρκετές χρονιές, στις οποίες κατάφερε να διακριθεί με τις επιδόσεις της εντός παρκέ.

Στην πρώτη της σεζόν το 2011-2012 έπαιξε 17.3 λεπτά κατά μ.ο σε 30 ματς, πετυχαίνοντας 4,8 πόντους μ.ο και μαζεύοντας 5.2 ριμπάουντ μ.ο.

Όσο περνούσαν τα χρόνια η Ουίλιαμς ανέβαινε επίπεδο και βελτιωνόταν αρκετά, με αποτέλεσμα τη σεζόν 2014-2015 να έχει 12,2 μ.ο πόντων σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, αλλά και 6,6 ριμπάουντ μ.ο.

Αντίστοιχοι ήταν και οι αριθμοί της την επόμενη σεζόν (12,4 μ.ο πόντων και 7,1 μ.ο ριμπάουντ).

Οι αριθμοί της την φέρνουν στο training camp των LA Sparks και στη συνέχεια η Ουίλιαμς αποφασίζει να αφήσει τις ΗΠΑ για την Ελλάδα και τον Αθηναϊκό με τον οποίο πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν έχοντας 14,6 πόντους κατά μ.ο και 9,4 ριμπάουντ σε συνολικά 23 παιχνίδια.

Κατά την παρουσία της στην Ελλάδα ξεχώρισαν οι εμφανίσεις της κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που πέτυχε 26 πόντους, αλλά και απέναντι στον Άρη καταφέρνοντας να μαζέψει 16 ριμπάουντ.

Την περσινή σεζόν η Ουίλιαμς αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανζέ και τώρα έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να "δυναμώσει" τον ΠΑΟΚ κάτω από την ρακέτα.

Διαβάστε ακόμη...