«Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα»

Από sdna.gr: Όλο και περισσότερα ΜΜΕ της Ισπανίας κάνουν λόγο για... ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλίν Τόσκα, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες της υπόθεσης...
Πηγή: sdna.gr
«Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o Αλίν Τόσκα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ προκειμένου να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα οποία αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στον Δικέφαλο, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Ρεάλ Μπέτις, Κίκε Σετιέν.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για τις οικονομικές απαιτήσεις των Ισπανών, τονίζοντας ότι θέλουν να... καρπωθούν περισσότερα από 1.000.000 ευρώ, που ήταν και το ποσό που απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μπέτις να φαίνεται ότι δεν θα δυσκολευτούν να υποχωρήσουν στα οικονομικά, ή να λύσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, αναφέρουν ότι ο Τόσκα θα ενταχθεί σε ένα... γνώριμο περιβάλλον, τόσο λόγω του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο είναι ίδιας καταγωγής, όσο και του Φερνάντο Βαρέλα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Στεάουα Βουκουρεστίου για τρεις σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, έχει γίνει μία προεργασία για τον ποδοσφαιριστή, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να μη... ρισκάρει με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, αλλά και για να μη κλείσει τον... δρόμο στον Δημήτρη Γιαννούλη του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...